elämänkerta

Runoilija Bulb

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parttime alcoholic, fulltime idiot
 

Minä osaan

laittaa pilkut kohdalleen

luoda
onomatopoetiikkaa
kirjoittaa lauseen jos toisenkin



Sinä
täytit universumin, et

mahtunut sanoiksi, et
sivuiksikaan



Tänään
se yksi itku on vuosi

sinä kutistut
vaan häviä et
koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Bulb Nimetön 9.12.2012 0 Runo
Bulb Nimetön 7.9.2012 0 Runo
Bulb elämänkerta 2.9.2012 0 Runo
Bulb Onni 2.9.2012 1 Runo