3.11

Runoilija Myyra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003
Viimeksi paikalla: 12.1.2020 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaa, itsesyytöstä, unohtamatta inhoa.
 

Niin paljon keskeneräisiä tarinoita,
sanomattomia sanoja ja tekemättömiä tekoja.
Taas on yksi taival elämässä lähenemässä loppua,
yhtä pahalta se tuntuu kuin ennenkin.

Lähteminen ei ole koskaan helppoa,
palaaminen vielä vaikeampaa.
Yhteyttä ei tullutkaan pidettyä,
sitten se jo unohtuikin.

Kaupungit on vaihtuneet,
itse on muuttunut.
Ihmiset ovat muuttuneet,
tuntee itsensä vain niin ulkopuoliseksi.

Ensin unohtuvat puhelinsoitot,
sitten jäävät joulukortit.
Kohta ei edes muista,
kuka kukin oli.

Kadulla vastaan kävellessä,
ei tunnista tuota tervehtijää.
Jutellessa vanhalle ystävälle,
ei mitään sanottavaa.

Kasvettiin erille,
unohduttiin linjoille.
Moikataan kun tavataan,
jos muistetaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Myyra Marionetti 11.11.2011 0 Runo
Myyra 3.11 Vol2 10.11.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 7.11.2009 1 Runo
Myyra 3.11 3.11.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 28.10.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 25.10.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 23.10.2009 1 Runo
Myyra Nimetön 21.10.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 4.10.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 6.4.2009 0 Runo