Riittämätön rakkaus

Runoilija -S-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ymmärrä rakas sinua.
Etkö oikeasti enää yhtäkkiä rakastakkaan ja halua minua?

Mikset ymmärrä kun sanon, että haluan vain sinut?
Miksi et ymmärrä, että sinä riität minulle?
En halua täydellistä. Vaan haluan sinut virheineen!

En ymmärrä miksi, et anna minun nyt jo unohtaa vaikka itse pakenit?
Halusit luopua meistä.
Luopua siitä kaikesta mitä joskus oltiin ja siitä mitä meistä olisi vielä voinut tulla.

Olen jo luovuttanut, en jaksa enää taistella tai todistella tunteitani.
Ehkäpä se lopulta olikin niin etten minä vain riittänyt sinulle...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
-S- Aito onnellisuus? 27.4.2014 0 Runo
-S- Kaipaus 23.2.2014 1 Runo
-S- Turvani 12.1.2014 0 Runo
-S- Riittämätön rakkaus 19.12.2013 0 Runo
-S- Liian kauan 19.12.2013 0 Runo
-S- Kaipaan 19.12.2013 0 Runo
-S- Uni II 17.11.2013 0 Runo
-S- Uni 28.8.2013 1 Runo
-S- Muisto menneisyydestä 13.6.2013 0 Runo
-S- Kaunis pyöremyrsky 13.6.2013 0 Runo