ole

Runoilija JaniFilth

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Voiko se olla mahdollista! Tuo vanha pyhä mies ei ole metsässään vielä kuullut mitään siitä, että Jumala on kuollut!" ..näin puhui Zarathustra. Tarinani ovat (ainakin kovasti yrittävät olla) enimmäkseen kauhuun päin kallellaan, rehellistä palautetta toivoisin myös sinne! =)
 

niinkuin jotkut
etsivät tulevaa
tai haalivat
menneisyyttään kokoon

eikö olisi tärkeämpää
olla nyt
ymmärtää
tässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä vain
lyhyys on tehokasta
ja aatos kantaa

hieno

Hyvin sanottu.

niin totta... hieno oivallus

Niin Aivan
kaunis :D

Päivä kerrallaan,ei menneisyyttä kaivella,ehkä tulevaisuutta odotella :) hieno runo jossa hyväkin "ohje",oikeen hyvää syntymäpäivää sinulle....

Olisihan se tärkeämpää, mutta niin paljon vaikeampaa.

Eletään hetkessä, ei menneessä tai tulevassa...
Ajankohtaista mulle tänään tämän hienon runosi sanoma...

Tämä puhuttelee, hyvää pohdintaa.

Viisaita sanoja puhuttelevassa runossasi.
Menneisyys pitäisi osata jättää taakse ja antaa eiliset erheet anteeksi toisille ja itselleen.
Hauskaa syntymäpäivää.

Hyvä runo, tykkäsin!^^

niin juuri, elää siinä hetkessä, kaikille se ei vain valitettavasti riitä..

Voi olisi. Opettaisitko vielä miten? ;))

Viisas ja totuutta täynnä on pieni runosi suurten ajatusten keskellä.

On tärkeää ymmärtää tässä ja nyt. Kuitenkin elämä näyttää myös ne toiset kasvonsa, joiden oppimiseen menee kokonainen elämä.
Hienosti runo peilaa aihetta vasten hektistä aikaamme ;)

viisas, lyhykäisyydessään nerokas runo.

Niinpä niin, runosi kertoo kaiken oleellisen. :)
Miksi miettiä tulevaa kun eletään tätä päivää eikä huomista?

Totta..Tärkeintä elemässä on elää tässä ja nyt ottaa ilo irtti jokaisesta kuluvasta sekunnista.. ei murehtiä menneitä eikä suunnitella tulevaa..
hienosti kirjoitettu(:

Hienosti Elämänviisas runo.

Viisaita sanoja..Hyvänä muistutuksena aina itsellenikin kun on taipumus aina vaipua niihin huonojen hetkien muisteluun :)

Juuri sitä ymmärrystä tulisi etsiä
ja haalia, näinhän se on (:

Elää hetkessä tässä...totuuden sanat hienossa runossasi.

kyllä juuri näin...työstää mennyt vain kun on tarvetta ja hengittää unelmilla toivoa nyt-hetkeen, vai mitä? :)

Viisas ajatus. Mie luulen...että ennen kuin voi elää tässä hetkessä ~on kurottava menneisyys kasaan ja asettaa tavoite tulevalle.

Ei se joskus ole..joskus pitää osata muistella.
Mutta hieno tämä runo on! (;

oiva hyvä ohje
vaikkakin haasteellinen joskus toteuttaa
se tästä tekeekin niin hyvän runon

Hieno runo! Tärkeintä on todellakin oppia elämään tässä ja nyt, ei menneessä, ei tulevassa.

niimpä,
menneisyyttä ei voi muuttaa, eikä paeta.
Tulevaisuus on meistä kiinni,
mutta se odottaa ja tulee aikanaan! :D

 

Käyttäjän kaikki runot