Nimetön

Runoilija mouling rouge

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kiillessasi huutoni,
juoksisitko luokseni
ajatellen tarvitsevani apua?
vai luulisitko minun vain pelleilevän tai
kiljuvan riemusta?
tuntisitko minut tarpeeksi hyvin
tietäen mitä tarvitsen vai
etkö tunne minua ollenkaan
ihmetellen käyttäytymistäni.
miettisitkö mikä minussa on vikana
vai hyväksyisitkö minut
kaikkine vikoineni ja
rakastasit niistä huolimatta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista..
sullakin uutta tuotantoa pitkästä aikaa. =)

 

Käyttäjän kaikki runot