Hiljaisuus

Runoilija 5cyth3

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.4.2018
Viimeksi paikalla: 21.2.2020 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pinnalle ilmestyvä väre,
kuin kuvajainen sinusta,


Olit vielä vieressäni hetki sitten,
nyt ymmärrä koko asiaa enää en,

Tuulen henkäys viilenevä,
talven kylmyyden luokseni tuo,


Kerrot, että kuulutkin jollekin muulle,
annat jäähyväissuudelman suulle,

Routa sydäntäni suutelee,
kylmänä kuin kuolema


Katson mieli turtana perääsi,
olin vain joku merkityksetön erääsi,

Tummin kyynelten tähtiyö,
jossa aurinko ei enää nouse


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo ihmiselämästä. 
Koskettavaa, hiljaisuudenkin voi aistia ja tuntea <3 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
5cyth3 Mustaa 14.2.2020 1 Runo
5cyth3 Hiljaisuus 24.12.2019 2 Runo
5cyth3 The Rakkaus 15.10.2019 3 Runo
5cyth3 Viimeinen 8.9.2019 1 Runo
5cyth3 Loppu 29.6.2018 2 Runo
5cyth3 Antaumus 5.5.2018 5 Runo
5cyth3 Sinä 17.4.2018 2 Runo