Muisto

Runoilija 5cyth3

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.4.2018
Viimeksi paikalla: 23.5.2024 13:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tämän vain sinulle kirjoitan,
kun itkien päästän ja irroitan


Ne parhaat päivät joita luonasi viettää sain,
tulevat olemaan parhaimpia muistojani ain',

Puhuimme elämästä, suruista ja murheista,
iloisista asioista ja papan teoista urheista,

Pelasimme korttia ja nautimme elämästä,
sairauden tullen totesimme "kyllä tämä tästä",

Nyt kun olet poissa on vain pelkkää tyhjää,
et ole enää torumassa kun teen jotain tyhmää,

Tuntuu ettei missään ole enää mitään järkeä,
vaikka muistinkin aina kertoa, että olet minulle tärkeä,

Muistelen lämmöllä kun sanoit innostuessasi aina "Jummi!",
en tiedän miten pärjään, mutta rakastan sua ikuisesti mummi.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa suureen suruusi, muistot lohduttavat.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
5cyth3 Muisto 21.5.2024 1 Runo
5cyth3 Mustaa 14.2.2020 1 Runo
5cyth3 Hiljaisuus 24.12.2019 2 Runo
5cyth3 The Rakkaus 15.10.2019 3 Runo
5cyth3 Viimeinen 8.9.2019 1 Runo
5cyth3 Loppu 29.6.2018 2 Runo
5cyth3 Antaumus 5.5.2018 5 Runo
5cyth3 Sinä 17.4.2018 2 Runo