Nimetön

Runoilija Marko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokena lähden
suuntaan luoksesi

virraten virraten
vain vuoksesi.

Sinussa,
meressä

olen luoteesi,
vuoksesi.

Vuoteesi

rakkauden äänistä täysi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan pehmeä runo, maistuu sana sanalta, lopetus todella upea! Kiitos tästä.

kertakaikkiaan kaunis ja tunnetta täynnä!

Hienoa leikkiä sanoilla. Intohimoa, upea loppu!

Tämä kosketti. Taidokasta sanaleikkiä, jossa vahva tunnelataus. =)

monimuotoista tekstiä...hienoa!

kauniin koskettavia sanoja, olen mykistynyt

Hyvä runo!
Sanat virtaavat tajuntaan ja jäävät sinne herättämään ajatuksia.

Hirveän kaunis, tässä runossa on niin mukava rytmi, että se kuulostaa laululta. Tälläinen sanaleikki toimii; herkkää, oivaltavaa, antoisaa luettavaa sekä kaunista kieltä :)

Upea runo <3

Hieno tämä kyllä on :) muta en osaa sanoa

Ihana runo.
Tälläinen ois ihana kokea..

siis WAU!!!!tosi hieno....ihana...
niin sitä voisi toisen vuoksi tehdä kuten runossasi kuvaat...=/jos se vain olisi mahdollista...

W-A-U !
Vuolaana virtaavaa Rakkautta..kauniin runon muodossa!

Hienoa tekstiä, rakkauden tunnehehkua!

Hieno runo. Sanaleikkiä ja syvyyttä yhdessä.

Hauskaa sanaleikkiä ihanalla virityksellä!=)

Uskallan väittää, että en ole hetkeen tämän sykähdyttävämpää tekstiä lukenut.

Sanaton.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Marko Nimetön 28.1.2007 3 Runo
Marko Nimetön 28.1.2007 5 Runo
Marko Sydäneläketurvakeskus 8.10.2006 18 Runo
Marko Nimetön 13.9.2006 8 Runo
Marko Nimetön 29.8.2006 4 Runo
Marko Nimetön 27.5.2006 3 Runo
Marko Nimetön 6.2.2006 10 Runo
Marko Nimetön 28.9.2005 20 Runo
Marko Nimetön 22.8.2005 8 Runo
Marko Nimetön 27.5.2005 17 Runo