väsynyt

Runoilija ^EnKeLi^

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.8.2003
Viimeksi paikalla: 17.10.2020 12:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.8.1986

elämä on elämistä varten
 

Nämä väsyneet silmät kaipaavat iloa
Väsyneet kasvot kaipaavat naurua
Väsynyt sydän kaipaa hellyyttä , rakkautta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisenkaunista kaipausta.
 

Käyttäjän kaikki runot