Humiseva harju

Runoilija rannekoru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

We'll cast some light and you'll be alright.<3
 

Humisevan harjun laella,
kallion lähellä he kohtaavat.

Cathy juoksee
mekko hulmuten,
hymyillen kauniisti.

”Sinä tulit tänne, juoksit luokseni”
”Olit täällä, odotit minua!”

Mies ei näytäkään iloiselta
vaan villiltä mustangilta,
jonka valppaat silmät etsivät hyökkääjää.

Cathy katsoo häntä, huudahtaa:

”Täytä sylini kanervilla,
anna niiden tuoksun tarttua ihoon.”

Niitty on kaunis,
sen heinät huojuvat tuulessa.

Selite: 
klassikko :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot