Juoppo

Runoilija Kazee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtalon miekka on kaksi teräinen. Toisella puolella olet sinä, toisella kuolema.
 

Säälittävää
Ilman alkoholia
olen kuin kivi
kykenemätön kertomaan tai tuntemaan

mutta nyt kun
sydämeni muurit on murrettu
tunnen
elämän
itken

Muistan

Lukio aikanan
Oli tyttö jota rakastin
syvästi
haavat omaan vieläkin
tai vähintään arvet
en tiedä itsekään

armeijan aikana
löysin harmonian
pelastin ja paransin jonkun
tunsin eläväni

kasvoin
lähdin pois kotoa
niinkuin nuoren kuuluu
suureen tuntemattomaan

unohdin
tunteet

on helpompaa olla tunteettomana
muutekin
kuka näitä ajatuksia
tai tunteita
enää tällä iällä
arvostaisi?

tai kelle kehtaisi mainita
että oikeasti kirjoitan runoja?

kenelle voisin antaa
näin suuren palan itseäni?

Säälittävää,
mutta yksinäisyydessäni
kiitän alkoholia,
sillä vähän juotuani
pystyn muistamaan
kuka minä oikein olen.

Selite: 
kahden shotin jälkeen tunnen ja muistan. Anteeksi itselleni näistä unohdetuista tunteista ja hetkistä. Harmi että kaikki on huomen aamulla taas ennallaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kazee Juoppo 15.10.2014 0 Runo
Kazee Tunteet 15.10.2014 0 Runo
Kazee Vuosia Takana 15.10.2014 0 Runo
Kazee Kaarnalaiva 9.1.2012 1 Runo
Kazee Kosinta 8.1.2012 2 Runo
Kazee sivuhenkilönä 2.8.2011 0 Runo
Kazee kysymys? 1.8.2011 1 Runo
Kazee Nimetön 28.3.2011 0 Runo
Kazee Uni 27.3.2010 2 Runo
Kazee Nimetön 5.3.2010 1 Runo