Ilmojen halki

Runoilija Rauhanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2010
Viimeksi paikalla: 6.9.2017 13:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään on se päivä kun aurinko kirkas nousee pakkasen keskellä

Tänään on se päivä kun se ei pyytele anteeksi kirkasta olemustaan

Tänään se valaisee tiemme

Tänään sulattaa rintamme roudan, tänään meitä rakastaa

Tänään ja ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivoa lämmittävästi huokuva elämän ylistyslaulu!

Oikein hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot