Aivan kuin kaikki muutkin

Runoilija 777d96a560aab2a921fc5d3e596f12d4

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.2.2018
Viimeksi paikalla: 4.10.2018 15:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
  Ja aivan kuin kaikki muutkin
  Minä mokaan
  Minä nuolen haavani
  Minä kerään itsseni uudelleen

 Ja aivan kuin kaikki muutkin
 Minä pelkään mitä tapahtuu
 Kun tietoisuus meidät jättää
 Kun lähdemme täältä

 Ja aivan kuin kaikki muutkin
 Minä tahdon lempeä
 Olla hempeä
 Löytää onnelisen elämän

 Mutta niinkuin ei kukaan muu
 En tyydy uskomaan
 Normeihin ihmisten asettamaan
 Vaan mielenin tähtiin kurkottaa
 Aina uudelleen, kunnes putoaa
 Ja aivan niinkuin kaikki muutkin
 Minä jälleen arpeni nuolen
 Ja kurkotan korkeammalle kuin koskaan ennen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Opettavainen runotarina. Välillä on hyvä olla oma itse vain <3
runo aaltoilee kauniisti ylös ja alas
tunnetta täynnä
tykkään
 

Käyttäjän kaikki runot