Kotiinpaluu

Runoilija darcie

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.1.2018
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 18:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ei kai kukaan meistä luule, että aallot aivan syyttä piiskaisivat kallioita
jättäisivät yhtäkään pohjassa makaavaa kiveä kääntämättä, pyörittämättä
Suolahunnulla verhoamatta

Taipuvat ne sitkeimmätkin oksat lumivaipan alla, kuin anteeksi pyytäen
kurottaen routaista maata kohden
kuin anellen lupaa tulla kotiin
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot