Nimetön

Runoilija Sokea_piste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003
Viimeksi paikalla: 2.3.2024 1:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastelen itseäni jokaisesta vastaantulevasta peilistä.
 

kirjoitan sinusta runon
kunhan löydän suomen kielestä
tarpeeksi negatiivisia sanoja
sinua kuvaamaan

Selite: 
aivorunkotason vaurio aiheuttaa tällaista käyttäytymistä
Kategoria: 
 

Kommentit

Hilpeetä!

Katkeran suloista <3

hohoo

kirjoita "sinä olet(kaikki maailman negatiiviset sanat).

Hilpeetä!

Katkeran suloista <3

hohoo

kirjoita "sinä olet(kaikki maailman negatiiviset sanat).

 

Käyttäjän kaikki runot