Ystävä

Runoilija hermanni53

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2018
Viimeksi paikalla: 12.3.2024 19:08

Asuinpaikka: pohjois-pohjanmaa
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Lumikuningatar........Oii sinä pohjoisen meren rannalla kasvanut Lumikuningatar.Kiidät uljaalla ratsullasi kohti hohtavaa  kuun siltaa,lumivalkea tukkasi tuulessa hulmuten,se sivelee sun ylvästä selkääsi,niin ryhdikästä.Minä sisämaan asukas seuraan menoasi,kun kiidät ohitseni ylväällä ratsullasi...
 
Helmikuun noin puoliväli,onhan se tosiaankin,ympäri maailmaa vietettävä...Ja metsäkin jo sulle kuiskii,sano se hänelle suudelmin,ja vie hänet metsän kuultavaksi,sieltä saat eväät elämäsi tulevalla tiellä jatkaaksesi eteenpäin,hänen kanssaan...Eikös hän olekin todella viehättävä,ja rakastettava...Onnittelut...
oletus

Kommentit

Metsässä on hyvin paljon lunta puissa ja muissa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot