Nimetön

Runoilija Demogorgon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2003
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1991

"Hukassa oleminen on itsensä löytämistä." Seitsemäntoista vuotta kynä kädessä ja paperi takataskussa kirjoittanut elämän kuluneista epäkohdista asiaa. Kun pitää silmät auki, saa kynän kuin itsestään kirjoittamaan. Palautetta ja keskustelua otan mielelläni vastaan.

//2022: Vaikka harvemmin tänne lisään enää mitään, kirjoitan silloin kun todellakin se runosuoni sykkii ja käyn täällä edelleenkin vierailemassa.
 

Käyttäjän kaikki runot