KOMPASSINI

Runoilija Helenalle

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 26.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen oppinut kuuntelemaan

sydämeni laulua

se ei laula, niinkuin

levoton ja seikkaileva mieleni, sillä

sydän on magneetti

se vetää puoleensa sen, mitä

se todella tuntee

mille laulaa

- totuuden

toisin kuin mieli, joka

alati vaihtaa suuntaansa

toivosta pettymykseen

johdattaa ja eksyttää

ei aina osaa päättää

olkoon siis mieleni

maailmoitteni kartta, mutta

sydän kompassini

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä syvällinen totuus on kummunnut varmaankin sydämestä eikä alaiti suuntaa vaihtavasta mielestä! Hyvä!

Sydämestä kumpuavaa sanomaa...

 

Käyttäjän kaikki runot