Läsnäolon ilo

Runoilija Helenalle

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 26.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaiti istuimme rannalla
Kiitollisuuden ilovalossa
Sanattomien rukouksien virratessa
Sormistani sormiesi lomaan
Hymyillen

En ajattele, en suunnittele
En itseäni pidättele, kun
Suutelet huuliani
Suutelet sieluani ja
Se, mitä olen tässä ja nyt
On olemassa

Vain yhden hetken kerrallaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hieno. kiitos tästä.

Tämähän on loistava!

Läsnäolon Sydänlämmin ja Täyteläinen hetki runossasi.

Sen voi Tuntea.

Ihana.

Kaunis runo.

Sofistikoituneen kultivoituneesti ilmaistu hetki!

 

Käyttäjän kaikki runot