Emootioautomaatio

Runoilija okturne

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Naurusi,
se kaikuu sydämessäni,
mutta et kuule minua.

Katseesi,
se pureutuu sieluuni,
mutta et näe minua.

Murheesi,
ne saavat minut itkemään,
mutta en uskalla halata.

Hymysi,
se saa minut iloiseksi,
mutta en tohdi nauraa.

Kuinka ohjailetkaan minua näin?
Tunteella? Tarkoituksella?
Haluaisin vain rakastaa.

Selite: 
Löydät jonkun paremman.
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä pidin: tunnerikasta ja hienoa tekstiä.

Tästä pidän. Se jää lievästi kysymykselle. Rakkaus on niin vaikea ymmärtää.

Upea on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot