Kinnusen kanssa bussissa

Runoilija Fructus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2017
Viimeksi paikalla: 7.2.2022 12:15

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos vierailusta profiilisani!

Itse olen kovin kriittinen omia teksejäni kohtaan, eikä lähipiirissäni oikein ole henkilöitä niitä arvioimaan, joten arvostan jokaista kommenttia ja kehitysehdotusta.

Hyvää jatkoa!

 
 
Tie on tyhjä
linja-auto matelee
moottori tärisyttää runkoa

ahdistus säteilee ilmassa
ajatukset sumua
jäljellä kolma pysäkkiä

kolmen vuoden päästä
määränpäässä
juhlisimme meidän häissä

muistelen erästä runoa
Kinnunen kirjoitti
muistan ainoastaan alun

"Minua pelottaa
elää tätä
vitun elämää!"

viisaita sanoja mieheltä,
Turun Bukowskilta
luen lopun myöhemmin

ahdistus säteilee ilmassa
ajatukset sumua
jäljellä kaksi pysäkkiä 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiivistunnelmaista kerrontaa, todella taidokkaasti kirjoitettu <3
Tää näky mulla kuvina... Tykkään ihan hullunlailla
 

Käyttäjän kaikki runot