Vanhus

Runoilija blancogatos

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.6.2017
Viimeksi paikalla: 30.11.2023 10:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kasvoilla eletty elämä,
kädet työtä tehneet

Seilannut elämän aalloilla,
myrskyissä ja auringossa

Kerännyt sisäänsä viisautta
Kertonut ajoista menneistä

Edelleen tuuli kuljettaa kohti rauhan satamaa

Silti kirkkaus säilynyt silmissään,
vieno hymy huulillaan,
ikuinen lapsi sydämessään
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kirjoitettu, kunnioitetaan kaikkia nuoria ja vanhoja ihmisiä <3 
Hieno hei!
Kauneudella kunnioittava
ansaittua ymmärrystä huokuen.
Kaunis ja tyylikäs sanallinen maalaus.
 

Käyttäjän kaikki runot