Ei enää

Runoilija daniela

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.5.2003
Viimeksi paikalla: 17.4.2021 20:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...sinä lupasit kukkia ja suklaata.

 Minä olisin tyytynyt salmiakkiinkin.
 

Ei,
en katso enää
aikuisen ihmisen perään.
En huolehdi,
en odota,
en varmista onko kaikki hyvin.

Olen tämän saman jo elänyt
ja kokenut liian usein
näiden vuosien aikana.

Olkoon niin.
Minä en välitä.

Puhukoon tämä
ja edellisen vuorokauden
hiljaisuus puolestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin hiljaisuudessa on uskomattomasti voimaa... Välillä jopa paljon paljon enemmän kuin tökerösti lausutuissa sanoissa.. Visuaalisuuskin saa plussaa

hyvin tiivistät vahvan tunteen, kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot