Yksinäinen yö

Runoilija 969b7fac69c501d2837b9fe5d23a49fb

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.4.2017
Viimeksi paikalla: 8.8.2018 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

En koe olevani runoilija. Kirjoitan, jotta jaksan arjen ja selviän ajatusteni kanssa. Tämä on siis itselleni kuin päiväkirja, johon voin purkaa tunteeni, mutta lue ihmeessä mitä olen kirjoittanut, kun tänne asti eksyit. 
 
Nukahtaessani viereesi kuulen kolahduksen. En välitä, olet vierelläni vaikken tavoita sinua.
Herään hellään kosketukseen reisilläni, kosteaan vaollani. Rakkaani, käännän katseen vierelleni tajuten, että olet edelleen siinä.
Kuin henkeni edestä potkin. Potkin ja huudan kunnes lopulta musta varjo katoaa iholtani.
Yritykseni saada sinut luokseni on turha ja jättää vapisemaan.
itken itseni uneen. Olen yksin, vaikka olet vierelläni.
Selite: 
Tällänen avautuminen tänään..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varsinaisen rehellinen ja herkkä avautuminen.
 

Käyttäjän kaikki runot