Nimetön

Runoilija Oman elämänsä sankari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2003
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 15:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä olen vain pieni tyttö omassa mielikuvitusmaailmassa. :)
 

Huoneessa tuhinaa.

Hiljaa sataa jäistä lunta.

Kylmä on lattia istua tuon tytön.

Mietteissään hän on, sen näen.

Rakkautta,
Pelkoa,
Inhoa,
Ahdistusta.

Kirjat levällään lattialla ja

kirja kerrallaan hän

kirjat hyllyyn laittaa,

Se on hänen elämänsä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot