sointu

Runoilija Oman elämänsä sankari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2003
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 15:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä olen vain pieni tyttö omassa mielikuvitusmaailmassa. :)
 

eilen kun heräsin
minä paljon tunnen
mistä joutunut tänne oon
ja mihin mentävä ois?
tiedän myyjät kadulla
kädet kauniit nukkuvat...
mutta sinut mä aivan tajuan
tajuan samoin kuin sinä
mutta ääni ihmisten soi
se vain soi ja soi
enkä tiedä odotanko sinua lainkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Outo tämäkö? ei ollenkaan tämä on täydellinen, ihana, juuri sinua kämppikseni

 

Käyttäjän kaikki runot