joku

Runoilija Oman elämänsä sankari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2003
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 15:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä olen vain pieni tyttö omassa mielikuvitusmaailmassa. :)
 

eilen

join kahvia sen kuusen alla
sammaleen päällä
laulan madellen
kun valot lentävät kiiruhtaen
mielessä ja ajatuksissa suoraan
löydänkö koskaan suunnan,
kuka antaisi apua...

kullan lämmin suukko
leikkii, kaartelee
tunnen hänen tippuvan,
- rakkaus on punainen ja kaunis.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot