Jos vaik joskus, ees ihan vähän..

Runoilija lumihiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. ehkä vielä joskus ymmärrän miksi päästin sut liian lähelle..
 

Jos vaik joskus
ees ihan vähän
saisin koskettaa,
syvälle sieluusi.
Jos vaik joskus,
ees ihan vähän
saisin tuntea lämpösi.
Jos vaik joskus,
ees ihan vähän
saisin tuntea
sydämen lyöntisi
vasten korvaani.
Jos vaik joskus
ees ihan vähän
saisin rakastaa sua....

Selite: 
jos vain saisin.. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

niimpä, mutta miksi se on
vain jos? saispa tahtonsa läpi!
Ihanat sanat runossasi <3

 

Käyttäjän kaikki runot