Akvamariinia

Runoilija Riiks

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Rakkautta ja yskää et voi peittää "
 

Olet kuin metsäkauris
joka säikähtää jopa omaa askeltaan

Kuin pieni lapsi tuntemattoman edessä
piiloutuu äidin hameen helmaan

Silmäsi
kuin hiomatonta akvamariinia

Läpi ei näe

Mystisyytesi piirtää kuvia
tyynen veteni pintaan

Värähtelee sydämeni äänirauta

Turmelematon vilpittömyytesi
lyö polvilleen sielun langenneen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Riiks Elämän sokeria 14.1.2013 0 Runo
Riiks Nimetön 13.1.2013 0 Runo
Riiks Pihasauna 12.1.2013 0 Runo
Riiks Nimetön 11.1.2013 0 Runo
Riiks Nuppu 8.1.2013 0 Runo
Riiks Nimetön 8.1.2013 0 Runo
Riiks Akvamariinia 8.1.2013 0 Runo
Riiks Tajunta taivaalla 25.12.2011 0 Runo
Riiks Pään sisällä 17.11.2011 0 Runo
Riiks Eliksiiri 17.11.2011 0 Runo