Mitä sinä et ole minulle

Runoilija Lys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2017
Viimeksi paikalla: 24.11.2021 20:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 
Sinä et ole minulle
et mitään

Etkä sinä ole
olematta kaikkea

Ja sitä mitä sinä et ole
ei ole muuallakaan

Sinä et ole minulle

Auringon kylmyyttä

    Veden kuivuutta

        Jäistä tulta



Ja toisaalta olet kuitenkin
 

Hah!




oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä rakastaa ja toisinaan sitten taas ei.
Hah, hah, haaa...

Täsmälleen sitä!
 

Käyttäjän kaikki runot