Ha-rak-ka-us-ko-ton

Runoilija KäärmeenNahkaKortonki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2017
Viimeksi paikalla: 16.11.2017 18:05

Asuinpaikka: Heinola
Syntymäpäivä:
-

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   ,   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
 
Harakka uskoton kotonsa menettävä on
Menee pesämunat – lämpö muille kuin harakalle
Nyt se juo liikaa, siemenpussijonossa aukoo päätään
räkättirastaalle, ja jää kakkoseksi joka vitun kerta
Käen pönttöön se nukkumaan yrittää
yrittämiseksihän se jää, kun ei avaa ovea
paska naapuri
kello on vasta vartinylikolme yöllä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin totuudentuntuista tekstiä eläinmaailmasta.
 

Käyttäjän kaikki runot