Nimetön

Runoilija Katy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Olen jonkun enkeli
Jonkun helvetti
Itseni vanki
Toisen vapaus"


 

Miten minä kerran toivoinkaan,
että sinun olisi kerran minun.
Miten minä hainkaan
lohdutusta
rakkautta
ymmärrystä
sinulta, joka
ei ole näkevä tuskaa,
murhaa.

Kaikki mikä oli minun
oli myös sinun,
jos olisit vain ojentanut kätesi
pyytänyt, hetken katseella
olisit nähnyt.

Vieras ihminen
suo minulle sen,
mihin sinä olet kykenemätön
oppimaton, sokea

En sano pahaa sanaa sinua vastaan
Sinä olet rakkauteni
Sinä olet minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin paljon

Koskettavaa pettymystä hienoksi runoksi kuvattuna.

upea runo, pidän!

pidin paljon

Koskettavaa pettymystä hienoksi runoksi kuvattuna.

upea runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Katy Nimetön 14.7.2010 0 Runo
Katy Nimetön 14.7.2010 6 Runo
Katy Kuinka paljon? 16.9.2008 0 Runo
Katy Hei 22.8.2008 12 Runo
Katy SINÄKIN,HERRA TÄYDELLISYYS 27.3.2007 9 Runo
Katy Hän 13.4.2006 6 Runo