Nimetön

Runoilija pisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.2.2020 22:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

bizarre ---> pisku
 
Hei Juice, et enää kerro tarinaa,
ja Luoja tietää, ketä odottaa
Freak out! ja johan on markkinat
kun tyttö parkuu sydänsuruja
- ei kukaan kaipaa sitä draamaa!

Ehkä olit mukana hengessä,
(räkänä, kessuna, muusana?)
kun kynä pyöri lapsen kengissä
Sanat tarjottiin raakana
servietin keralla
varalta että
melodraamalta
joudutaan altavastaamaan.

Sanalta ei säästytä
vaikka henki rangastaan päästetään
- kyllä ne komeat pidot oli!
Selite: 
Minun ja Juicen välisestä ystävyydestä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Komealta tosiaan kuulostaa :) Tykkäsin! Hauska rakennekkin! :)

Oli varmasti komeat pidot, sen verran komea on runokin. Kerta kaikkiaan loistavaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot