Kuka näitä laskee

Runoilija pisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.2.2020 22:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

bizarre ---> pisku
 
Tiskiin nojailee liuta elä(i)miä,
kaikki hukkareissulla
Mielet maassa
sitä odotetaan laseja lentäväksi,
monia mietteitä


Miks me juodaan viinaa,
viskiä ja jekkua,
kun yöt ovat pitkät,
vanha savuvana kohdevalon alla

Ja miks me masennutaan,
tapellaan ja vittuillaan,
kun päivät ovat niin kevyet
- turha mitään sanoakaan.

Mutta katajanmarjat talviyönä,
ne vasta kevyitä on
Kuin ohut lumikerros motarilla,
yhtä vaakatasoista veitsenterää


Muistat aina mainita,
olet yksin, kuin maanvieremä.
Vaan joku muu
-kivikkoinen lokinpaskaluoto.

Kyllä näitä riittää!

(Kun eilen nätti poika
otti riskejä
se omituinen tyttö hymyili silmillään

Poskisuudelmat, liiantoivomisen lipeviä symboleja)

Selite: 
Kiitos Eetu kehitysehdotuksista :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau. Tämä oli mykistävä. Huikea. Eilisilta. Yhden jutun haluaisin lisätä. I-kirjaimen heti ekalle riville. "elä(i)miä".
Mutta joo. Varsin todentuntuinen, makuinen ja muistikuvia palautteleva teos. Sanoin jo; huikea.

On todellakin upea runosi! Niin terävää, näkevää kuvailua!

 

Käyttäjän kaikki runot