Syksyn taika

Runoilija Hopeasiipi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Päivä ilman naurua on turha päivä
 

Tuulee, ja ruskaa näen;
Hiipuneet silmät kaupungin väen.
Kaikki vain kaipaa, menneen kesän aikaa.
Itse nautin, lehtiä katson. Ruskeita,
oransseja ympärilläin on.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot