Tonttu

Runoilija Hopeasiipi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Päivä ilman naurua on turha päivä
 

Kun katsot läpi ikkunan,
näet lumisen sä maiseman.
Silloin jokin punainen nietoksessa vilahtaa,
huomaat tonttu luminen nurkan taakse katoaa.

Selite: 
kirjotin kaikkiin joulukortteihin, ja aattelin pistää tännekkii. 8)
Kategoria: 
 

Kommentit

söpö :) ja onnea! (=

söpö :) ja onnea! (=

 

Käyttäjän kaikki runot