Sinuun minä palaan

Runoilija Nedda

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.1.2017
Viimeksi paikalla: 21.12.2023 14:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saippuakuplien meressä uin
ulappaa kohti
ilman luotiliivejä.
Suosittelen:
 
Juoksen takaisin pelloille ja 
poljen hiekkatien reunaa.
Sinne minä palaan,
lattian natiseviin lautoihin

ja sisiliskoihin
kivellä laiturin vieressä, jossa
heinänkorret ulottuvat taivaaseen ja 
kumiveneellä pääsee merten ylitse.

Sille kirkasvetiselle lammelle,
raikkauteen, josta 
löydän sinut ja itseni,
veden alta
koko maailman.


Nuotio savuttaa ja kertoo
omia tarinoitaan;
sinä lähdit ja veit mukanasi
niin paljon kuin tiesitkin vieväsi.

Jätit jälkeesi enemmän,
confused barely alive
ihmisraunioita,
sylintäydeltä villasukkia:
pure sun
ikuiseen jääkauteen

olisi huonomminkin voinut mennä
kaiku huutaa sinnikkäästi
vuodesta toiseen

ei olisi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisella on varmasti mielessään kaikenlaisia muistoja. 
upea.
Valloittava runo! Kuin katselisi lapseen juoksentelua niityllä...
Paljosti tunne voimaa,
määrätietoisesti kirjoitettu kokonaisuus, missä teema on selvillä, mutta jättää hyvin lukijan mielikuviin tilaa.
Upea runosi on.

Tuo kaiku on aivan ihana omassa ns ivassaan
 

Käyttäjän kaikki runot