Se oikea

Runoilija jaavar81

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.10.2012
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 19:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Katseen voi vetää puoleensa kuka tahansa,
mutta sydämen saa sykähtämään vain se oikea.

Kun katson silmiis sinisiin, näen niissä jo vuosia
kestäneen rakkaus tarinamme. Joka alkoi elokuisena
iltana, kai oli sielumme jo aikaisemmin kohdanneet
ja nyt kohtalo meidät yhteen johti täällä maan päällä.
On ihana viettää elämää kanssasi oma intiaani prinssini
sinä rakkaani minua tuulitukaksesi aina sanot, me olemme
nyt kuin kaksi toisiaan rakastavaa intiaania jota ei pysty
kuolemakaan erottamaan, vaan meidän rakkaustarinamme
kestää ainiaan, koska sinä intiaani prinssini olet minulle se
ainoa ja oikea.......
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, kun tietää, että rakkaus kestää ja kantaa.
 

Käyttäjän kaikki runot