Harha

Runoilija moonchild91

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 3.12.2016
Viimeksi paikalla: 16.3.2017 18:06

Asuinpaikka: vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.12.1991

 
Harhan äärellä
Lepää maailma tuntematon
Ja sen keskellä
Olin täysin liikkumaton. 

Harhaa kiertää kylmät tuulet
Paljon kovemmat kuin muistat tai luulet
Oviaukolla nyt lepään koska en saanut vastausta
Tulin vaatimaan lunastusta, pelastusta, puhdistusta
Koska en siedä liian kovaksi käyvää ahdistusta

Poistan rivin kerrallaan
Jos olen valmis luopumaan
Kaikesta mikä on turhaa
Kaikesta mikä on harhaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on vaikea erottaa oleellinen epäoleellisesta.
Kaunis, mielenkiintoinen runo.
Mainio runo! Mukaansa tempaiseva.
Eläydyn tähän niin, mahtavasti kirjoitettu!
 

Käyttäjän kaikki runot