Minä rakastan sinua

Runoilija Koriste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaja sielu :D En harrasta runoilua kyllä niin paljon, enkä enää kirjoita tarinoitakaan, mutta muuten kirjoittaminen kiinnoistaa todella paljon myös ammattina.
 

Minä rakastan sinua enemmän kuin puu pihlajaansa kaipaa.
Minä rakastan sinua enemmän kuin meri rantaa yöllä vaahtoaa.
Minä rakastan sinua enemmän kuin kivi kalliolta ehtii vieritä.
Minä rakastan sinua niin paljon kuin vain jaksan ajatella....
Ja kyllähän minä jaksan.

Selite: 
Kirjoitin tämän yöllä. 3.10.2004 kello 2.15
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa mielikuvan käyttöä. Tykkäsin.

ihana... :)
suosikkeihin..!

 

Käyttäjän kaikki runot