ei lupauksia

Runoilija Miili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei sydän osannut väistää,ylhäältä,alhaalta,oikeelta sain turpaan"
 

Sua luvattiin rakastaa
aina,aina.
Sanottiin,sua en satuta
ikinä,en ikinä.

Eihän kukaan voi luvata näin.
Minä voin.

Et minulle.
Minulle ei kukaan lupaa mitään.
Ei koskaan.

Selite: 
liian paljon petettyjä lupauksia,satutettuja sieluja. Parempi olla lupaamatta mitään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot