en ole yksin

Runoilija Miili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei sydän osannut väistää,ylhäältä,alhaalta,oikeelta sain turpaan"
 

Nyt voin uskoa unelmaan,
kun päivät kanssasi elää saan.

En ole yksin,
en onneton,
opetat minulle mitä rakkaus on.

Läheisyyttä,
hellyyttä,
tunne uskomaton.

Vaan yhtä toivon,
että sulle saan antaa,
kaiken sen kauniin mitä sydämeni kantaa.

Selite: 
*rakastunut....*
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.. *kaivaa muististaan sitä tunnetta ;)*

onpa kivan positiivinen runo ja kauniskin. soljuu hyvin eteenpäin, ei töksähtele. riimitkin kivoja :)

Tiedän tunteen ihana runo!!
Suosikkeihin ------>
:)
<3

 

Käyttäjän kaikki runot