Afterwork

Runoilija Downtheriver

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 6.10.2016
Viimeksi paikalla: 17.3.2017 23:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.10.1987

 
Käsi koskettaa selkää 
ensin varoen sitten
kovemmin selkeämmin
silittää

    minä kosketan
    sinua

Lasissa tyhjyys ja
huuruinen hämmennys miksi

sinulla on tuohon lupa

oliko se nauruni vai
vahingossa koskeneet polvet
vai gin & tonic

vai oliko se kun minä olen nuori
nainen

ja sinä olet mies?
Selite: 
Pohtimista luvasta, sen antamisesta ja ottamisesta – tai jos sitä ei olekaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot