Uskallus

Runoilija EeHoo

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.10.2016
Viimeksi paikalla: 4.9.2020 18:51

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.5.1986

 
Miksit et uskalla rakastaa, kysyin




Sade hakkasi ikkunaan

Kunnes oli taas hiljaista
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus ei vain ole vastausta tai uskallusta, hienosti aseteltu runo
Joskus joutuu miettimään ehkä liikaakin sitä, että rakastaako.
Muutamalla lauseella kuvattu kokonainen tilanne, taitavaa!
Upeaa uskallusta ... vähällä koko tunne skaala !
Tunteiden myllerrystä ;)
Se on vaikeaa, antautua
toisen elämään ja ehkä
joutua muuttumaankin,
Hyvä, pieni ajatusruno!
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
EeHoo Kevät 25.10.2016 2 Runo
EeHoo Heijastus 20.10.2016 3 Runo
EeHoo Tähtitaivas 10.10.2016 4 Runo
EeHoo Uskallus 8.10.2016 5 Runo
EeHoo Ikävä 6.10.2016 2 Runo
EeHoo Syksy 4.10.2016 2 Runo
EeHoo Mennyt 3.10.2016 4 Runo
EeHoo Pako 3.10.2016 4 Runo
EeHoo Huominen 2.10.2016 3 Runo