Syyllinen

Runoilija Metsäkauris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö mitä tapahtuu kukalle,
kun sitä ei kastele?
Tiedätkö mitä tapahtuu lasille,
kun sen pudottaa?
Tiedätkö mitä tapahtuu leijalle,
kun sen päästää menemään?
Kuihdun kuin kukka,
säryn kuin lasi,
eksyn kuin leija.
Sinun vuoksesi,
tiedätkö sitä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivoja uudenkarheita ajatuksia :). Tällaiseen idearyppääseen ei oo viä kerinny törmätä missään. Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot