Nimetön

Runoilija omppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2003
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 15:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kävelen hiljaista katua pitkin.
ei näy yhtäkään ohikulkijaa.
tuntuu kuin kaupunki olisi kuollut.
en edes tiedä minne olen menossa,
kävelen vain eteenpäin.
käännyn rantaan päin menevälle tielle.
rantakin on ihan tyhjä, vaikka on perjantai.
yhtäkkiä kuulen tuskan huudon jostain,
jostain läheltä, mutta silti kaukaa.
kävelen ääntä kohti, ja näen verta.
veri valuu pienen tytön jalasta.
halaan tyttöä ja kysyn mitä on tapahtunut.
joku iso mies oli tehnyt sen, puukolla.
huudan täyttä kurkkua, ja kiroan miestä.
huudan niin kovaa että yhtäkkiä....
...herään omaan huutooni.
huh! se olikin vain unta. onneksi!!!

Selite: 
tuli vähä omituinen.... mut tällasta unta näin viime yönä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
omppu Nimetön 26.3.2009 0 Runo
omppu Nimetön 21.6.2006 1 Runo
omppu Nimetön 4.5.2006 1 Runo
omppu Nimetön 14.4.2006 0 Runo
omppu Nimetön 9.2.2006 1 Runo
omppu Nimetön 18.5.2005 1 Runo
omppu Nimetön 1.12.2004 2 Runo
omppu Nimetön 10.10.2004 0 Runo
omppu Nimetön 27.9.2004 0 Runo
omppu Nimetön 6.9.2004 0 Runo