.: Äidinrakkaus :.

Runoilija DixZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ Tanja & Joni ♥

Sinetiksi rakkauden, annoit sormuksen.
♥ 2.5.2009 Tinja Anni Sinikka ♥
♥ 20.5.2011 Santtu Aleksi Mikael ♥
 

Tulit kuin salama kirkkaalta taivaalta,
hiivit elämääni sattumalta.
Vahingoksi sitä kai pitäisi kutsua,
mutta olet silti jo osa mua.

Liikkeesi kun näin,
sydämeni suli yllättäin.
Tunsin onnen saaneen,
toteutuneen haaveen.

Sydämesi sykkeen kuulla sain,
tämä on äidinrakkautta vain.

Selite: 
Esikoisemme pitäisi saapua keskuuteemme 27042009.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot