.: Kiki :.

Runoilija DixZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ Tanja & Joni ♥

Sinetiksi rakkauden, annoit sormuksen.
♥ 2.5.2009 Tinja Anni Sinikka ♥
♥ 20.5.2011 Santtu Aleksi Mikael ♥
 

Ensimmäistä kertaa,
kun sinut nähdä sain,
mietin, voiko tämä olla totta?

Rakkautta ensisilmäyksellä.

Katsoit nappisilmilläsi ihmeissään,
minne tuo ihminen vie minua.
Vein sinut kotiin lämpimään,
paikkaan turvaisaan.
Keskelle rakkautta ja välittämistä,
sieltä sait kotisi.

Lepää rauhassa kulta rakas,
tulethan vielä joskus takas.

Selite: 
Rakkaan lemmikkini Kikin muistolle, joka nukkui pois 03.12.2007. Tuun aina muistamaan sut pieni nappisilmäni. Jätit jälkeesi ison kaipauksen ja aukon sydämeen. Vaikka pieni olitkin, ison ikävän sait aikaan. Toivottavasti sun on nyt hyvä olla. <3 Kiki s. 27.06.2005 † 03.12.2007
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on niin lämmin ja kaunis, "kiitos"

 

Käyttäjän kaikki runot