Ystävä

Runoilija Kaapo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele toista niin kuin haluaisit hänen kohtelevan sinua!
 

Tässä suuressa maailmassa,
sinä pieni rakas ystäväni,
olet suurin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista:D

Kaunis!Pieni ystävä,mutta silti suurin.Kiva ajatus tässä..

:) ihana!

Olet ymmärtänyt paljon...hieno runo.

Sanoissasi on todellisten tunteiden tuntu.

Ihanasti kirjoitat ystävästäsi.
Hän on onnekas, kun hänellä on sinut.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kaapo Perintö 14.10.2005 8 Runo
Kaapo Lupaus 28.9.2005 2 Runo
Kaapo Vastatuuli 28.9.2005 3 Runo
Kaapo Valinta 28.9.2005 3 Runo
Kaapo Ystävä 28.9.2005 6 Runo
Kaapo Rumako? 16.3.2005 4 Runo
Kaapo Elämäni Sankari 30.11.2004 4 Runo
Kaapo Väsymys 3.11.2004 2 Runo
Kaapo Nimetön 29.9.2004 3 Runo
Kaapo Elämä 4.6.2004 3 Runo