Yksin

Runoilija MiCi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin

sinä olet yksin

juuri sinä joka tätä luet.
luulet että sinulla on hänet
luot itsellesi illuusion
jostain kauniista
jostain pysyvästä
jostain jota joku sanoo rakkaudeksi

mutta oikeassa maailmassa
sinä olet yksin

ei hän sinun kanssasi ole
muutakuin omatekoisen illuusionsa takia
huijaa itseään kuten sinäkin
raukkaparka

vanhempasi?
fyysisten ja perinnöllisten pakotteiden
luoma illuusio
jostain vahvasta
jostain muka vahvemmasta kuin rakkaus

he todennäköisesti kuolevat ennen sinua
jos et asialle mitään tee
ja taas sinä olet yksin.

muista siis
että olet aina yksin
että loppuviimein maailmassa on kyse
ainoastaan sinusta

hautajaisissasi joku varmaan itkee
ei siksi että sinä kuolit
vaan siksi että hän menetti sinut
itsekäs paskiainen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Noinhan se on. Riipaisevaa, mutta ah, niin todellista.
Parhainta syntymäpäivää sinulle.

Mielenkiintoinen tunnelmia herättää.
Hyvää synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
MiCi Hajuvetesi 20.5.2007 2 Runo
MiCi ... 4.5.2007 0 Runo
MiCi Yksin 4.5.2007 2 Runo
MiCi - 25.4.2006 5 Runo
MiCi Nimetön 25.4.2006 0 Runo
MiCi Nimetön 25.4.2006 0 Runo
MiCi Nimetön 25.4.2006 0 Runo
MiCi Lord will decide what to do with me. 5.4.2006 0 Runo
MiCi Nimetön 23.2.2006 2 Runo
MiCi Nimetön 13.2.2006 1 Runo